Käyttövesiremontti rakenteita rikkomatta

Omakotitalon putkiremontti eli käyttövesiremontti talollesi sopivimmalla menetelmällä ja rakenteita rikkomatta. Ajoissa tehty putkiremontti poistaa vesivahinkoriskit, tuo säästöä lämmityskuluihin ja nostaa kotisi arvoa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Onko kotisi rakennettu ennen 90-lukua?

Omakotitalon putkien tekninen käyttöikä vaihtelee 25-40:een vuoteen. Vanhan kuparisen tai muun metallisen käyttövesiputkiston aiheuttama vesivahinko sattuu keskimäärin 28 vuotta vanhaan omakotitaloon. Vesivahinkoriskiä lisää entisestään vanhan talon rakennusvaiheessa mahdollisesti tehdyt virheet, jolloin vuoto on saattanut jatkua piilossa pitkään.

Huolellinen suunnittelu, laadukkaat tuotteet

Putkiremonttia suunnitellessa on tärkeä huomioida käytettävät ja talollesi parhaiten sopivat menetelmät. Pientalon putkiremontti toteutetaan pinta-asennuksin, näin käyttövesiputket ovat näkyvissä ja mahdollinen vuoto ei kulje rakenteisiin. Käytämme vain laadukkaita putkia ja venttiileitä, kuten Ballofix-kuulasulut.

Omat asentajat, pitävä aikataulu, valmista alle viikossa

Käytämme ainoastaan omia asentajiamme ja toteutamme remonttisi ilman toista päällekkäistä urakkaa, juuri sinun remonttiisi nimetyillä reippailla ja ammattitaitoisilla asentajilla. Kun valitset meidät, me venymme – ei aikataulu. Omakotitalon putkiremontti on valmis alle viikossa ja voit asua kodissasi koko remontin ajan.

Huolehdimme myös omakotitalon putkiston ääniongelmista

Käytämme laadukkaita Wavin AS+ -tuotteita, jotka ovat yleisemmin käytössä esimerkiksi hotelleissa ja julkisissa tiloissa. Wavin pelkistetyn tyylikäs – musta tai valkoinen – putkisto sopii perinteisiä putkistoja huomaamattomammin kodin tilaan kuin tilaan ja on nopea asentaa.

Kaikkialla kodissa ei tarvita yhtä tehokasta äänenvaimennusta. Siksi Wavin AS+ -tuotteita voi yhdistellä SiTech+- ja Wafix PP -tuotteisiin yksilöllisen ja edullisemman ratkaisun toteuttamiseksi.

Täyden palvelun kodin putkiremontti – Samalla uutta enemmän!

Kun putkiremontti on ajankohtainen, on hyvä miettiä uusitaanko pelkät käyttövesijohdot vai samalla viemärit ja mahdolliset vesikalusteet, kuten hanat, suihkut ja WC-istuimet.

Meiltä saat aina täyttä palvelua, kauttamme hoituu myös putkiremontin suunnittelu.

Lämpöverkkoremontti

Lämmitysverkkoremontti on mahdollista toteuttaa sinkityllä teräsputkella joka on päälle maalattavissa, tai nykyaikaisella valkoisella komposiittiputkella. Toteutamme patteriverkoston sykehuuhtelut ja venttiilien vaihdot sekä lämmitysverkostojen säädöt. Lämpöverkkoremontissa uusitaan myös patterit ja patteritermostaatit.

Näin omakotitalon putkiremontti ja lämpöverkkoremontti etenee

  • Sovitaan aika maksuttomalle arviokäynnille
  • Arviokäynnin jälkeen saat meiltä hyvän tarjouksen
  • Sovimme yhdessä ajankohdan ja teemme remontista kirjallisen sopimuksen
  • Suunnittelemme ja teemme putkiremontin aikataulun ja sopimuksen mukaisesti
  • Kuvaamme uudet viemärit ja teemme painekokeet vesiputkille
  • Lopuksi saat takuupöytäkirjan ja opastuksen uusittuun järjestelmään
  • Hoidamme myös remontin jälkeen pienetkin putkiston muutokset takuutyönä.

Soita

Äkillisissä putkirikoissa, viemäritukoksissa ja muissa ongelmissa tavoitat meidät ympäri vuorokauden.

Soita päivystävälle putkimiehelle Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella.

040 175 9665

Jätä soittopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa maksuton arviokäynti

Suunnitteletko omakotitalon käyttövesiremonttia tai tarvitsetteko luotettavaa LVI-urakoitsijaa taloyhtiön linjasaneeraukseen?

Tilaa maksuton arviokäynti.

Kerro kohteestasi